40 55 01 32 admin@pnrren.dk
 

Værdiskabende services og løsninger

Vi tilbyder vores kunder en komplet serviceløsning, der er tilpasset til jeres virksomhed. Kort fortalt, så tager vi udgangspunkt i jeres virksomheds ønsker til samarbejdet, arbejdsgange, processer, hvor vi naturligvis bidrager med vores erfaring og know how.

Herefter udarbejder vi en aftale, der både er effektiv, fyldestgørende og tilfredsstillende for alle kunder.

Værdiskabende services og løsninger

Vi tilbyder vores kunder en komplet serviceløsning, der er tilpasset til jeres virksomhed.

Kort fortalt, så tager vi udgangspunkt i jeres virksomheds ønsker til samarbejdet, arbejdsgange, processer, hvor vi naturligvis bidrager med vores erfaring og know how.

Herefter udarbejder vi en aftale, der både er effektiv, fyldestgørende og tilfredsstillende for alle kunder.

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Butik

Facilityservice

Hotelrengøring

Vinduespolering

Driftsleder, Lars Olsen
Udfører her egenkontrol

PNR - Din leverandør af erhvervsrengøring

Et samarbejde med os betyder, at du får en professionel samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring, hvor vi udelukkende har serviceret erhvervskunder. Derfor ved vi, hvor vigtig god rengøring er på en arbejdsplads.

Dårlig rengøring reducerer effektiviteten
Gode rengøringsstandarder er ikke kun vigtigt for syns- og indtryks skyld. Faktisk er det også enormt vigtigt for, at din virksomhed kan præstere optimalt som helhed!

Dårlig rengøring er nemlig en medvirkende faktor til, at nogle arbejdspladser har et dårligt indeklima. Dårligt indeklima er langt fra behageligt at arbejde i. Udover at forårsage ting som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær, har det også vist sig, at det kan reducere effektiviteten helt op til 10%.

-Derfor kan det mere end betale sig at investere i ordentlig og god rengøring.

Udover ringere effektivitet, kan dårlig eller mangelfuld rengøring også gå ud over dine bygninger. Det kan nemlig være medvirkende til, at dine gulv hurtigere bliver slidte og gamle at se på.

Der er altså mange gode grunde til at sørge for ordentlig rengøring!

Sådan arbejder vi med erhvervsrengøring​
Når vi arbejder med professionelle virksomheder, kræver det også, at vi leverer et professionelt stykke arbejde, hver eneste gang!

Derfor har vi retningslinjer og arbejdsgange, der sikrer, at vi altid leverer en god service og et godt produkt. Dette gør vi blandt andet ved hjælp af 3 ting, som du kan læse mere om herunder:

Læs mere...

Procedurer
Ved hver kunde bliver der opsat faste procedurer, der bliver udarbejdet på baggrund af dine behov og ønsker som kunde, kombineret med vores erfaring og omfattende know-how.

De faste procedurer sikrer, at rengøringen altid sker på en effektiv måde, der er ensartet og tilfredsstillende, hver gang.

Kvalitetskontrol
Tænk på, hvor rart det kunne være, hvis du ikke engang behøvede at lave nogen former for kontrol eller kvalitetstjek med det stykke arbejde, der bliver udført for din virksomhed?

Et samarbejde med PNR betyder, at du ikke behøver at tjekke op på vores arbejde. Det gør vi nemlig selv!

Ved hjælp af vores kvalitetsstyringssystem, der bliver foretaget af den tilknyttede serviceleder, sikrer vi selv, at vi har leveret det aftalte stykke arbejde på et tilfredsstillende niveau.

Kvalitetstjekket er en gennemarbejdet og grundig tjekliste, der giver en samlet vurdering af det leverede stykke arbejde. Efter aftale vil servicelederen kigge forbi jeres virksomhed og foretage tjekket. Bagefter vil rapporten blive sendt til jer, hvor i vil kunne se, hvad vi har leveret.​

Lokalt team
Vi tror på, at et tæt samarbejde er et godt samarbejde. Derfor får du tilknyttet et fast lokalt team, der sikrer den daglige kvalitet hos dig. Teamet vil bestå af en serviceleder, en områdekonsulent og en række servicemedarbejdere.

Miljøvenlig Erhvervsrengøring
Som virksomhed ønsker vi at bidrage til et sundt og bæredygtigt klima. Derfor har vi hos Pro Rengøring stor fokus på, at den service og rengøring, vi yder, skal være så miljøvenlig som muligt.

Rigtig mange virksomheder og organisationer snakker om at blive mere miljøvenlige. Det syntes vi ikke er nok. Hos PNR ønsker vi rent faktisk at gøre det! Derfor har vi valgt udelukkende at benytte svanemærkede produkter, når vi anvender rengøringsmidler.

Selvom det langt fra er det billigste alternativ, så mener vi, at det er en lille pris at betale. De svanemærkede produkter tager nemlig et ganske særligt hensyn, både til det interne og eksterne miljø.

Har din virksomhed et ønske om at have en grønnere profil, eller vil i blot bevare jeres nuværende grønne profil? Så er PNR jeres oplagte partner til erhvervsrengøring. Vi tager hånd om miljøet sammen med jer!

Tæt og åben kommunikation
Vi har som nævnt mange års erfaring med rengøring inden for erhverv. Vores erfaring fra disse mange år viser, at uoverensstemmelser i forbindelse med rengøringsarbejdet ofte opstår som et resultat af misforståelser af, hvad der egentlig er blevet aftalt.

Så hvorfor gå og være utilfreds, hvis der blot er tale om en misforståelse?

​For at undgå et scenarie som dette, har vi valgt at indføre en fast procedure, der indebærer jævnlig dialog og kontakt med alle vores kunder. Her vil der blive forventningsafstemt, og der vil være mulighed for at udtrykke sine ønsker til rettelser af aftalen eller arbejdsgangen, hvis man skulle have nogle.

Vi ønsker fuld gennemsigtighed og åbne dialoger. Intet er fastlåst, og alt kan diskuteres. Vores fleksible aftaler gør, at vores medarbejdere er vant til, og trives i, konstant forandring.

Kort sagt, så er Pro Rengøring en dynamisk og omstillingsparat organisation, hvilket i høj grad også er afspejlet i den service, og de aftaler, vi tilbyder.

Vi kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker, du måtte have til erhvervsrengøring. Så længe dialogen er der, så vil servicen følge med dine ønsker!​

Pro Rengøring – Hvem er vi?
Vi består af 100 dygtige medarbejdere, som hver eneste dag arbejder hårdt for at skabe størst mulig værdi for vores kunder, via den rigtige aftale, til den rigtige pris.

Vi har høje standarder i vores virksomhed, ikke kun når det gælder vores service og produkt, men også når det gælder miljø og social ansvarlighed

Ejendomsservice

En aftale med PNR sikrer, at dine lejere og beboere altid er tilfredse. Ejendommen vil altid fremstå pæn, ren og velholdt, og beboerne vil sætte pris på den høje standard og hurtige reaktionstid, som vi tilbyder.

​Hvad indeholder ejendomsservice hos PNR?
Der er mange elementer og opgaver i at vedligeholde en ejendom, hvilket betyder, at en trappevask i ny og næ ikke er nok, hvilket vi til fulde er klar over. Derfor sætter vi en stor ære i at tilbyde en lang række ydelser, der tilsammen skal gøre, at vi som samarbejdspartner er ejendommens forlængede arm.

Vil du skubbe alt ansvar og forpligtelser fra dig? Vi hjælper alt fra boligforeninger, ejerforeninger, bygningsejere og lignende med at slippe for det daglige arbejde, der følger med at have en ejendom. En ejendom medfører en masse daglige forpligtelser og udfordringer, som vi er fuldt ud i stand til at varetage, på et højt og professionelt niveau.

Fleksible løsninger inden for ejendomsservice
Værdsætter du tæt samarbejde, høj kvalitet og fleksible løsninger? Så bør du vælge PNR som din professionelle samarbejdspartner inden for ejendomsservice. Du kan som kunde sammensætte en løsning, der opfylder alle dine behov.​

Vores skræddersyede løsninger gør, at du som kunde frit kan til- og fravælge imellem vores ydelser. Med udgangspunkt i dine behov, udarbejder vi en skræddersyet og professionel løsning, der er optimalt sammensat ud fra dine behov og vores kompetencer.

Det vigtigste for os er, at vi får et godt og tæt samarbejde, der er gavnlige for begge parter. Dette sikrer vi blandt andet ved at tilknytte en fast kontaktperson til din virksomhed, der oven i købet befinder sig tæt på jeres virksomhed rent geografisk.

Læs mere...

Dette tilbyder vi inden for ejendomsservice
Som professionel samarbejdspartner inden for ejendomsservice tilbyder vi naturligvis en bred vifte af forskellige ydelser, som dækker langt de fleste behov, der er relateret til at vedligeholde en ejendom. Nedenfor kan du se en række af de ydelser, som vi tilbyder i forbindelse med ejendomsservice.

 • Trappevask
 • Rengøring af fraflytterlejligheder
 • Snerydning foran og omkring ejendommen
 • Alt inden for havearbejde
 • Daglig kontakt til beboere. Vi fungerer som en forlængelse af bestyrelsen.
 • Funktion som vicevært
 • Vinduespudsning
 • Vedligeholdelse og pasning af fjernvarmeanlæg samt andre forsyningsanlæg + rapportering af forbrug
 • Udførelse af mindre reparationer. Denne type opgaver udføres til en yderst konkurrencedygtig pris, altså til en lavere timepris end en håndværker.
 • Andre rengøringsopgaver og forefaldende arbejde.

Vær opmærksom på, at dette blot er et udpluk af de ydelser, som vi tilbyder i forbindelse med ejendomsservice. Skulle det ske, at du har nogle behov, der ikke er nævnt ovenfor, skal du blot tage kontakt til os angående dette. Da vi er i stand til at varetage langt de fleste opgaver, der relaterer til  ejendomsservice, kan vi helt sikkert også klare jeres behov.​

Kort sagt, så gør vi din hverdag nemmere og dine beboere gladere.

Hvad koster ejendomsservice?
Prisen på ejendomsservice afhænger meget af, hvilke opgaver, der udføres på ejendommen, samt hvor hyppigt disse opgaver ønskes udført. PNR tilbyder ejendomsservice til konkurrencedygtige priser, og ofte under.

For eksempel udfører vi mindre reparationsopgaver til timepriser, der er markant billigere end en håndværkers timepris. Derfor vil det ofte vise sig at være en billigere og nemmere løsning at lave en fast ejendomsservice-aftale, frem for at købe ydelserne løbende.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os vdr. Et tilbud på et samarbejde. Vi lytter til, hvilke behov du har samt kommer med gode råd. Et tilbud er naturligvis uforpligtende

Professionel butiksrengøring med PNR

Butikken danner de fysiske rammer for kundernes oplevelse og de ansattes trivsel.
Derfor har vi specialiseret os i at lave effektive rengøringsløsninger, så du hver dag kan være sikker på at møde en ren og indbydende butik.

Vil du have mere tid til at drive en god forretning? Så lad os stå for rengøringen.
Hos PNR har vi specialiseret os i butiksrengøring. Vi laver en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dit behov og vores know how.

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af butikken.

Vi laver serviceaftaler med kunder, der omfatter brancher lige fra trælaster og detailkæder til apoteker. Kontakt os og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan levere det helt rigtige tilbud og give dig en effektiv samarbejdsaftale.

​​​Vi har afdelinger over det meste af landet, hvor vi servicerer alle typer kunder. Vores ekspertise sikrer dig markedets bedste service og højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.​

Kommunikation & Kvalitet
Hvad kan du forvente af os som leverandør? Det aftaler vi sammen. Det er nemlig vigtigt for os, at vi har den helt rigtige samarbejdsaftale, hvor begge parter er forventningsafstemt med hinanden, så der ikke opstår nogen komplikationer.

Vores personale er uddannet på vores eget rengøringsakademi, så de grundigt og effektivt kan rengøre og pleje de bygninger og inventar, der skal rengøres. Vi bruger miljøvenlige produkter, og overholder naturligvis arbejdstilsynets grønne smiley-ordning. Hos PNR har vi styr på det.

Kunden er i centrum
For at sikre vores høje standarder altid bliver opfyldt, er vi ikke tilfredse før du er det. Derfor sørger vi for, at vi jævnligt er i kontakt med vores kunder. Derved opnår vi den bedste tilfredshed, og vi kan sammen justerer på den aftale vi har indgået, hvis det skulle blive aktuelt.

Det er nemt at lave en åben og ærlig serviceløsning med os, fordi du vil få tilknyttet dit eget lokale team, der vil stå for at udføre det daglige arbejde. Derved er du også sikret hurtig reaktionstid, hvis du kommer ud for nogle uventede udfordringer, vi kan være behjælpelige med.

Pro Rengøring hjælper jer med:
• Daglig butiksrengøring
• Ugentlig rengøring i butik og lager
• Polering af butiksvinduer
• High speed polering af butiksgulve
• Polish behandling
​

Ring til os og bestil et uforpligtende besøg på Tlf. 40 55 01 32

​​

Personale og kunder
Den primære kilde til støv i din butik er derfor kunderne og personalet. Det ultimative mål med at have et godt indeklima er dog at sikre, at kunderne får en god oplevelse og de ansatte trives til dagligt.​

Kommunikation & Kvalitet
Som butiksindehaver vil man gerne have, at der er mange besøgende, som får et godt indtryk. Der er dog mange ting at se til, når man skal styre sin forretning. For, at din butik kan stå klar som ny, hver dag man møder, har Pro Rengøring samlet nogle gode rengøringstips, du selv kan praktisere.

Gode råd til butiksrengøring
Efter en lang arbejdsdag, er det træls at skulle have fat i dørmåtten, karkluden eller wc-børsten inden man går hjem. Tastaturet, håndvasken, køleskabet og vinduerne samler langsomt støv og snavs, og det samme gør alle de andre ting i butikken.

-Få styr på disse ting med vores gode råd og vejledning

Planlægning og rutine
Det er ikke alle ting, der kræver daglig rengøring. Det er derfor en god idé at lave faste rutiner for, hvilke ting, der skal ordnes dagligt, og hvilke ting, der for eksempelvis kun skal rengøres to gange om året.

Derfor er planlægning en stor og vigtig del af, hvor effektivt og ofte dine lokaler, biler etc. trænger til en grundig rengøring, eller kun en overfladisk behandling. Husk derfor at have aftalerne på plads i forhold til, hvem der har ansvar for hvad.​

 Årstider og begivenheder kan også have stor indflydelse på, hvad og hvordan der skal rengøres. Hav derfor et godt system klar til, hvor rengøringen skal løses. Pro Rengøring tilbyder bl.a. også serviceydelser inde for grønne områder, vinduespolering og trappevask.

Du kan naturligvis også slippe helt og aldeles, både for rengøring of overvejelserne omkring dette, ved at at lave en aftale om butiksrengøring med os!

Samarbejdsaftale om butiksrengøring med Pro Rengøring
Skal din butik stå skarpt hver dag? Så er det en god idé at få professionel hjælp. Vi udarbejder faste procedurer, med udgangspunkt i dine behov samt vores erfaring, når du indgår en samarbejdsaftale med os.​

Betyder det, at du skal bruge lang tid på at sikre, at arbejdet bliver gjort? Nej. 

Vi står nemlig selv for kvalitetskontrollen. Med over 10 års erfaring med alle typer af butikker, har vi hos PNR styr på, hvad der kræves. Et fast team, der består af en konsulent, serviceleder og en servicemedarbejder, bliver derfor altid fast tilknyttet til din virksomhed.

Vi består af 100 kompetente medarbejdere, som er vant til at løse og håndtere udfordringer inden for rengøring. Det er vores mission at skabe langsigtede samarbejdsrelationer. Dette sker kun ved at lave den rigtige aftale til den rigtige pris.

Vores uddannede personale bruger både de bedste og mest miljøvenlige produkter, samt det bedste udstyr, til at få opgaven løst. Vi laver i samarbejde med dig den bedst mulige aftale.

​Og husk nu – Vi er ikke tilfreds med resultatet før du er det.

​​

Volkswagen, Facility løsning

Ønsker du en leverandør til at håndtere alt Facility i din virksomhed ?

Så anbefaler vi at din virksomhed benytter sig af vores Facility services, hvor du frit kan vælge mellem de forskellige løsninger. Med udgangspunkt i din virksomheds behov, udarbejder vi en professionel Facility løsning.

Hvorfor Facility løsning?
Når du vælger en Facility løsning hos PNR får du en fleksibel løsning der kan skaleres i takt med jeres udvikling i virksomheden eller ændringer i jeres behov. Vi leverer et højt fagligt niveau og følger løbende udviklingen i markedet, så du/i altid får den mest optimale løsning.

Vi leverer følgende Facility service. 

 • ​Rengøring
 • Vinduespolering
 • Blomsterpasning i kontorer (i forbindelse med rengøringen)
 • Indkøb af diverse toiletartikler
 • ​Måtte løsninger
 • Kaffebrygning eventuelt med morgenbrød til personalet
 • Levering af frugt
 • Opdækning og anretning til møder
 • ​Kantineløsninger
 • Mindre cateringløsninger
 • Handyman/vicevært services
 • Vedligeholdelse af udvendige områder

Læs mere...

Kort og godt
Du får EN leverandør, EN regning, EN kontaktperson og EN ansvarlig for din virksomhed.​

Du kan koncentrere dig om at drive forretning og gøre det du er god til, mens vi klarer resten.

Du får en professionel og stabil samarbejdspartner der altid arbejder på den bedste løsning til din virksomhed.

​Det I har behov for, ordner vi!

PNR Hotelservice - Vi giver dig hele pakken

Vi er din professionelle samarbejdspartner, der kan give dit overnatningssted en totalløsning, som er skræddersyet til dine behov. Rengøring og klargøring af værelser er altafgørende, når det kommer til overnatningssteder.

Dette er et faktum, som vi tager meget alvorligt hos PNR Hotel Service. Ordentlig rengøring på et hotel kan være fuldstændig afgørende for, hvordan dine gæster oplever dit overnatningssted.​

Ingen gæster finder det indbydende, afslappende eller luksuriøst at blive mødt af en lobby, der fremstår beskidt. Rengøringsstandarden på dit overnatningssteds fællesområder er altså afgørende for, hvilket førstehåndsindtryk dine gæster får.

Ligeledes er det en essentiel del af ethvert ophold, at værelserne både er rene, velduftende og indbydende. Hos PNR Hotel Service kender vi til vigtigheden af, at dine gæster føler sig hjemme på dit overnatningssted. Derfor er rengøringen og klargøringen af værelserne en afgørende del af, at drive et succesfuldt hotel, resort eller lignende.

Hvis du er enig i ovenstående, og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på rengøringen eller dine gæsters oplevelse, så er PNR Hotelservice din oplagte samarbejdspartner. Vi ved, hvad der skal til for at gøre dine gæster tilfredse. Og så gør vi ikke kun rent, langt fra!

PNR Hotelservice dækker som nævnt ikke kun over rengøring af værelser, men er derimod en totalløsning inden for klargøring af overnatningssteder. Dette betyder kort og godt, at vi ordner alt, hvad du måtte have behov for.​

Udover rengøring tilbyder vi blandt andet også sengeredning, levering af sengelinned og håndklæder, levering af sæbedispensere, papirvarer mm. Herudover kan du også få en serviceleder ansat hos jer. Vi er en totalløsning, der giver dig mulighed for at varte dine gæster op, uden at skulle tænke på rengøring eller klargøring af faciliteterne, fællesområderne eller værelserne.

​Eksempel på serviceaftaler ved Pro Hotelservice:​

PNR Hotel 1

PNR Hotel 2PNR Hotel 3
Rengøring

Rengøring
+
Sengeredning
+
Levering af sengelinned & håndklæder

Rengørings samarbejdspartner
+
Serviceleder ansat hos jer
+
Levering af sengelinned & håndklæder

+
Levering af sæbedispensere, papirvare m.m.

De eksempler, som du kan se ovenover, er naturligvis blot eksempler på, hvordan en aftale med os kunne se ud. Vi skræddersyr aftalen præcist som du ønsker. Vores mest populære ydelser er følgende: 

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Sengeredning
 • Skift af sengetøj
 • Levering af sengelinned
 • Levering og håndtering af håndklæder
 • Levering af sæbedispensere
 • Levering af diverse papirprodukter
 • Ansættelse af in-house serviceleder
 • Totalløsninger

Dette er blot et udpluk af de ydelser, vi kan tilbyde. Såfremt du mangler hjælp til ting, der ikke er nævnt ovenfor, kan vi formentligt også finde ud af det. Ingen opgaver er for store eller for komplicerede. Det vigtigste for os er at du får en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dit behov og vores know how.

PNR Hotelservice - Vi giver dig hele pakken

Vi er din professionelle samarbejdspartner, der kan give dit overnatningssted en totalløsning, som er skræddersyet til dine behov. Rengøring og klargøring af værelser er altafgørende, når det kommer til overnatningssteder.

Dette er et faktum, som vi tager meget alvorligt hos PNR Hotel Service. Ordentlig rengøring på et hotel kan være fuldstændig afgørende for, hvordan dine gæster oplever dit overnatningssted.​

Ingen gæster finder det indbydende, afslappende eller luksuriøst at blive mødt af en lobby, der fremstår beskidt. Rengøringsstandarden på dit overnatningssteds fællesområder er altså afgørende for, hvilket førstehåndsindtryk dine gæster får.

Ligeledes er det en essentiel del af ethvert ophold, at værelserne både er rene, velduftende og indbydende. Hos PNR Hotel Service kender vi til vigtigheden af, at dine gæster føler sig hjemme på dit overnatningssted. Derfor er rengøringen og klargøringen af værelserne en afgørende del af, at drive et succesfuldt hotel, resort eller lignende.

Hvis du er enig i ovenstående, og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på rengøringen eller dine gæsters oplevelse, så er PNR Hotelservice din oplagte samarbejdspartner. Vi ved, hvad der skal til for at gøre dine gæster tilfredse. Og så gør vi ikke kun rent, langt fra!

PNR Hotelservice dækker som nævnt ikke kun over rengøring af værelser, men er derimod en totalløsning inden for klargøring af overnatningssteder. Dette betyder kort og godt, at vi ordner alt, hvad du måtte have behov for.​

Udover rengøring tilbyder vi blandt andet også sengeredning, levering af sengelinned og håndklæder, levering af sæbedispensere, papirvarer mm. Herudover kan du også få en serviceleder ansat hos jer. Vi er en totalløsning, der giver dig mulighed for at varte dine gæster op, uden at skulle tænke på rengøring eller klargøring af faciliteterne, fællesområderne eller værelserne.

​Eksempel på serviceaftaler ved Pro Hotelservice​:

PNR Hotel 1
– Rengøring

PNR Hotel 2
– Rengøring
– Sengeredning
– Levering af sengelinned & håndklæder

PNR Hotel 3
– Rengørings samarbejdspartner

– Serviceleder ansat hos jer
– Levering af sengelinned & håndklæder
– Levering af sæbedispensere, papirvare m.m.

De eksempler, som du kan se ovenover, er naturligvis blot eksempler på, hvordan en aftale med os kunne se ud. Vi skræddersyr aftalen præcist som du ønsker. Vores mest populære ydelser er følgende: 

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Sengeredning
 • Skift af sengetøj
 • Levering af sengelinned
 • Levering og håndtering af håndklæder
 • Levering af sæbedispensere
 • Levering af diverse papirprodukter
 • Ansættelse af in-house serviceleder
 • Totalløsninger

Dette er blot et udpluk af de ydelser, vi kan tilbyde. Såfremt du mangler hjælp til ting, der ikke er nævnt ovenfor, kan vi formentligt også finde ud af det. Ingen opgaver er for store eller for komplicerede. Det vigtigste for os er at du får en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dit behov og vores know how.

Vinduespolering

Vi leverer alle typer af vinduespolering og har 35 års erfaring.

Uanset hvilket type polering vi taler om, har vi ekspertisen.

PNR har udstyret, der kræves til alle tænkelige opgaver.

Vi udfører:

 • Arbejde med lift
 • Stigeopgaver i alle længder
 • Traditionel polering

har du brug for professionel og effektiv vinduespudsning til din virksomhed, vi har arbejdet med en bred vifte af erhvervskunder af varierende størrelse igennem årene. Derfor kan vi også lave en skræddersyet aftale, som passer til netop jeres behov.

Kontakt os nu for et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Ring til os

Hovednummer

Kundeservice

Vores servicetelefon

Skriv til os

Administrationen

Find os

Gl. Køge Landevej 55 4, 2500 Valby

Om PNR Rengøring

Preben Nielsen Rengøring ApS blev startet tilbage i 1986 af Eva & Preben Nielsen.

Virksomhedens udgangspunkt var fra starten, at være tæt på kunderne og levere en service der var second to none.

Det har altid med kunden i centrum og en aftale har altid været en aftale.

Afdelinger

 • København
 • Sjælland

Virksomhed

Gammel Køge Landevej 55, 4. sal
2500 Valby

T: +45 46 73 25 81

E: admin@pnrren.dk

CVR nr. 26081327

Åbningstider

Mandag:

08.00-16.00​
Tirsdag:08.00-16.00
Onsdag:08.00-16.00
​Torsdag:08.00-16.00

​Fredag:

​08.00-14.00

Servicetelefon:40 55 01 32

 

©2021 · pnrren.dk · E-mail: admin@pnrren.dk · Tlf.: 46 73 25 81

Design by